söndag 6 april 2008

Mitt eget ABCPå fortsättningskursen i scrapbooking skulle vi som en uppgift göra en LO om oss själva idag. Men det har jag nyligen gjort så då gav Cami uppgiften Mitt eget ABC. Eftersom jag hade samma papper kvar beslöt jag att använda samma material så att de båda LO:na hör ihop.Denna LO kan jag lugnt säga att jag använt två arbetsdagar på att göra. Alfabetstagsen är utstansade i mitt cuttlebug alfabet Fancy Pants. Sedan har jag klistrat fast svart cardstock bakom för att framhäva bokstäverna. Till titeln har jag använt cuttlebugalfabetet Red Tag Sale. Det är utstansat i små fotn av mig själv. Samma foto som jag använt på LO:n om mig själv. En mycket "småpåto" LO som jag blev sisådär halvnöjd med. Skulle ha placerat tagsen på ett annat sätt men de var för stora och för många så det fick bli runt på detta sätt.

3 kommentarer:

Jaana sa...

Hej! Tycker LO:n blev superbra! En av de bästa jag sett på länge! Vill så ha en cuttlebug nu, blir nog att beställa en inom kort.

Scrappande Lena sa...

Tack ska du ha.
Jag är väldigt nöjd med cuttlebugen. Dessutom är jag nöjd över att jag vågat bjuda på alfabet via tradera. De är så billiga där när man jämför med vad man måste betala här i Finland, trots alla avgifter med frakt och bankavgifter.

Hanna sa...

Snygg o lite annorlunda-du får vara jättenöjd!