söndag 18 maj 2008

Scrapträff i Merjärvigår var det scrapträff i Merjärv. Vi var många. 12 vuxna och 3 barn hade hittat dit. De flesta satte sig ner och började scrappa medan några endast hämtade inspiration och köpte material av HobbyRummets Marika. Själv hade jag beställt ett nytt ringalbum. Dotterns två album börjar nämligen vara överfulla och jag ville ju ha ett i samma stil som de tidigare. Journalingstämplar köpte jag också. Jag har inte tidigare haft sådana så jag tyckte det var på tiden. Använde mig av den ena på den första LO:n jag gjorde. Kan bara konstatera att den hämmade mig. Jag skriver vanligen rätt så mycket i min journaling och nu var jag tvungen att begränsa mig ganska mycket. Som rubrik har jag använt mig av dotterna pärlor. Fick nådigt fråga henne om lov när jag skulle använda dem. Efter en stunds tvekan fick jag nog göra bokstäver med dem.


En andra LO påbörjades på träffen. Riktigt produktivt för att vara mig. Vanligtvis brukar jag mest bara prata och inhämta ideér. Denna LO fick bli inspirerad av inspiroidus tredje utmaning. Alltså en LO med hörn och kanter. Denna är nog ganska typisk mig. En pappersremsa som går från den ena sidan av pappret till den andra. Är även ganska förtjust i dessa pepparkakskanter för tillfället.

8 kommentarer:

omuli sa...

Aivan ihana idea käyttää Hama -helmiä otsikossa! Tulen aivan taatusti käyttämään tuota ideaa! Kauniita sivuja molemmat!

xing sa...

Aivan ihana otsikkoidea, kuten Omuli jo sanoikin!
Scrapträff kuulosti kivalta ja molemmat sivut ovat hienoja.

scrappande lena sa...

Luin joskus "mymlis blog"issa että "scraputmaningen"issä oli ollut että käyttäisi helmiä. Minusta se oli kiva idea, ja kuvassa tyttö on ensimmäinen kerta päiväkodissa ja ensimmäinen "lelu" joka hän käytti siellä oli nuo helmet.

Meillä on talvella joka kuukausi tapaaminen missä scräppäämme. Kolmas lauantai joka kuukausi Merjärv kylätalossa Kruunupyyssä.

Jaana sa...

Så fina de blev dina LO:n. Tror nog jag får besöka typ Halpa Halli nästa vecka och köpa lite pärlor därifrån, tyckte det var jättehäftigt!

Föresten. Scannar du in dina LO:s till bloggen eller fotar du dem? Har tänkt starta en scrapblogg jag med men är så lat med att scanna så det liksom drar mig tillbaka...sen så ryms ju inte en hel LO i vår antika scanner o ny dator med printer och scanner införskaffas tidigast till hösten då jag får eget scraprum.

scrappande lena sa...

Jag fotar nog bara mina LO:n och sedan beskär jag dem så att det inte ska finnas så mycket överflödigt på dem. Färgerna blir ju aldrig riktigt desamma men det får duga för mig. Jag har dessutom inte installerat min scanner för det försdtår jag mig inte på. Jag är nämligen inte så datakunnig av mig ännu.

Hanna sa...

Oj vad du hinner med var hittar du all din tid,alldeles avundsjuk påalla som hinner..... Jättefina sidor du lagt ut. Hopppas ni hade det trevligt i lördags tänkte nog på er hade varit kul att komma.

Jaana sa...

Tur att man inte är den enda som inte är såå datakunnig. Har ju inget intresse heller så kan väl inte förvänta mig att det bara skall hända något av sig själv. :-)

scrappande lena sa...

Hanna: istället för att se på tv så sitter jag nuförtiden och scrappar bloggar och ser på tv i min scraphörna.
Jaana: det där med datorer lämnar jag nog till de som kan. Bara jag får hjälp när jag vill ha något gjort så är det bra.