lördag 7 juni 2008

Butiken öppnades


Heinikka öppnade sin butik idag. Väl värt ett besök. Alla papper för en euro och minus 10% på allt man köpte idag. Det var en rolig överraskning när jan anlände. Det lär ha varit proppfullt med folk när de öppnade men vi kom först en timme senare och då var det nog ännu folk så att man lite fick vänta för att kunna se på allt.


Hade dottern med vilket gjorde att jag inte riktigt kunde koncentrera mig på shoppandet. Skulle säkert ha inhandlat mera om hon inte varit med. Trots allt blev det 19 papper, 2 stämpelsatser, och ovanligt för min del var band. Dottern köpte brads och ett av pappren är hennes.
Har inte hunnit scrappa i helgen, men förhoppningsvis kan jag ta itu med den sjätte utmaningen från inspiroidu och göra den klar imorron. Mina nya papper inspirerar mig verkligen.

8 kommentarer:

Minna sa...

Aivan ihania papereita, minullakin on muutama tuost sarjasta, ei vaan meinaa raaskia käyttää!

scrappande lena sa...

Nyt kun Heinikka on vain 45 km kodistani minusta tuntuu että tulen kyllä kayttämään kaikki paperit koska kestää vain puoli tunti ja sitten olen siellä ostamassa lisää ihania paperia.

Minna sa...

ou nou! Tuo on kyllä paha paikka!

scrappande lena sa...

Minna: Sekä paha että ihana..... Ihana jos minulla olisi paljon rahaa ja säilytystilaa.

Jaana sa...

Härliga papper! Vi var en sväng till Ylivieska i lördags men jag orkade inte med Heinikka sen, vilket vi hade planerat. Bebben gör sig väldigt påmind numera, och i lördags hade jag problem att gå. Få se om jag dyker upp en stund och besöker er i Merjärv imorgon.

scrappande lena sa...

Jaana: Om du orkar blir det roligt att träffa dig, det måste ju vara nära nu... Heinikka-butiken är väl vard ett besök. Man blir bara lite ha-galen där.

amppa sa...

ihanat ostokset sullakin:) ihan vähän vain paperia;)) niin, tämä oli se sun lahjasi.. sietäähän sen hieno ollakin.

scrappande lena sa...

Amppa: Minä rakastan kaikki ihanat paperit, ja aion myös käyttää niitä. Huomenna meillä on scraptapaaminen täällä meidän kylätalossa, Sitten varmasti joku leiska syntyy heinikan paperilla.