lördag 20 december 2008

Inspiroidu 34 och tre andra LO:n

Jag tycker om att scrappa allting här i livet. Både motgångar och medgångar och det vardagliga i livet. Denna veckas inspiroidu-utmaning bestod av att man skulle scrappa motgång. Jag valde att dokumentera en vardaglig motgång som ända hade en guldkant. En av hemmets viktigaste föremål enligt min mening är diskmaskinen. När den gick sönder för ett tag sedan kändes det nog motigt innan vi fick skaffat en ny. Som tur är ville vår duktiga flicka hjälpa till att diska för hand.Det är väldigt länge sedan jag scrappat annat än till inspiroidu-utmaningen. Men igår gick det undan. Förutom utmaningen blev det hela tre andra layouter.
Jag har en stor hög med foton som jag satt undan och som jag vet att jag någon gång vill scrappa. Dessa foton är från ifjol men först nu blev de scrappade. Det är mycketvärdefulla foton.

1 kommentar:

Pia K sa...

Onpa kivoja sivuja, varsinkin tuo tiskaussivu. Minäkin ajattelin kääntää vastoinkäymisistä skräppäämisen niin päin, että mitä hyvää epäonnesta voi seurata - siis korostaa hyviä puolia huonojen sijaan, kuten sinäkin olet tässä tehnyt.