söndag 5 april 2009

Paperikierteen askarteluhaasteet huhtikuu 2009Denna månads utmaning från Paperikierre blev så här. Färgerna skulle vara röda och gröna enligt texten, men på bilden såg de mera rosa och ljusgröna ut. Färgerna blev väl lite av en blandning mellan text och bild.

Detta är samtidigt min trehundrade LO. det betyder att jag borde ha ca 290 (en del har jag gett bort) i album och även lite utanför album, för den senaste tiden har jag inte riktigt albumiserat som jag borde...

9 kommentarer:

omuli sa...

Kaunis, selkeä layout!

Onnea kolmestasadasta leiskasta :) Hieno saavutus!

Susann sa...

Oj, oj... Jag har långt kvar för att komma med i din liga :) Och så fina är de ju, dina LO's! Det är bara att scrappa vidare... :)

Pia K sa...

Hurja minkä määrän skräppisivuja olet tehnyt, onnittelut siitä! Vaaleanvihreät huopakoristeet ovat aivan ihanat, mistä olet ne hankkinut?

Lena sa...

Tack. Kiitos!
Pia K: Huopakoristeet olen ostanut Pietarsaaressa Erkin hallista. En tiedä jos ne ovat hapattomia. Olen leikannut ne irti, alkuperin oli ehkä metrin verran huopakoriste. Ostin myös kelaiset ja oranssiväriset. Ne ovat aika paksut.

baula sa...

Voi miten ihana! Huopakoristeet tuovat ihanaa pehmeyttä!

Pia K sa...

Jo, jag såg nu också likadana fältprydnad som du har här, och dom är faktiskt i samma serie som blommor jag har köpt förr och använt på en LO. Fåglar är dock vackrare än dom blommor jag har, men jag köpte dom inte för att jag tänkte de var för dyra... Oj då, det var ju tokigt gjort - hoppas jag ser dom igen någonstans! (Min svenska är lite "rusty" - hoppas du förstår vad jag försöker att säga :)

lena sa...

Pia K: Ruotsin kielesi on kyllä erittäin hyvä. Minun mielestäni suomen kieli on vaikea kirjoittaa, on paljon helpompi puhua :-)

Bridget sa...

Ihanat huopakoristeet! Ja nätit värit tässä leiskassa, tykkään! :)

ninarsku sa...

Ihania kaikki huopajutut sivussasi. Mukavan selkeä asettelu, ja tykkään sivua reunustavasta kehyksestä.